Hosting

Uiterste zorg

Voor het hosten van websites en applicaties wordt gebruik gemaakt van optimale servers in Nederland.

Servers

VPS

Zeal IT verzorgt de hosting onder andere op zogenaamde VPS-en, dit zijn virtuele high-end servers die binnen een cluster van hardware draaien. Elke VPS is volledig geïsoleerd en staat garant voor hoge kwaliteit en stabiliteit. Doordat de VPS-en binnen een VMware cluster draaien, is Zeal IT in staat tegen een scherp tarief high-availability hosting te leveren. Alle hardware binnen deze cluster is volledig redundant waardoor uitval of onderhoud geen invloed heeft op de up-time van onze servers en daarmee uw applicaties.

Geheugen

Daarnaast heeft elke VPS een 100% RAM geheugen garantie, dat wil zeggen dat het toegewezen RAM exclusief is en dus niet gedeeld wordt met andere servers. Dit zorgt voor optimale prestaties. U geeft de hosting volledig uit handen, dus u hebt geen omkijken naar het installeren en beheren van uw applicatie of website.

SLA's

Voor zowel eigen applicaties als applicaties die door Zeal IT zijn ontwikkeld, is het mogelijk om een SLA (Service Level Agreement) af te sluiten. De SLA's verschillen in responsetijden en oplossingstijden. Zo is het mogelijk om zelfs in het gehele weekend ondersteuning te krijgen. In het begin kiest de klant zelf een type SLA. Indien blijkt dat een andere SLA beter bij de applicatie past, kan dit in goed overleg worden aangepast.

Specificaties

  • Windows Server 2008 R2
  • NET 3.5-4.5, MVC 3-4, SQL 2012 & IIS 7.5
  • SSD (Solid State Drive) opslagtechniek: Dit zorgt voor extreem lage response tijden (gemiddeld slechts 0.02 ms) ten opzichte van reguliere mechanische harde schijven. Ideaal voor zware applicaties of databases
  • Een 99,99% up-time garantie